100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Bocopa Fuego Lento 2018

Bocopa Fuego Lento  2018
Productomschrijving
Fuego Lento 2018 Ontdek de unieke charme van Fuego Lento 2018 - een bijzondere wijn die je zal verrassen met zijn verfijnde smaken. Deze wijn is afkomstig van wijngaarden die zich op meer dan 600 meter hoogte bevinden en onder extreme klimatologische omstandigheden groeien. De druiven komen van Monastrell-wijnstokken die al meer dan 50 jaar oud z...

Fuego Lento 2018

Ontdek de unieke charme van Fuego Lento 2018 - een bijzondere wijn die je zal verrassen met zijn verfijnde smaken.

Deze wijn is afkomstig van wijngaarden die zich op meer dan 600 meter hoogte bevinden en onder extreme klimatologische omstandigheden groeien. De druiven komen van Monastrell-wijnstokken die al meer dan 50 jaar oud zijn, en groeien op een kalkhoudende bodem met keien die voor goede drainage zorgen. Alicante Bouschet-druiven voegen een minerale toets toe, terwijl Syrah-druiven frisheid en diepte brengen. De wijn rijpt 18 maanden op nieuwe Frans eiken vaten.

Met maar liefst 3290 zonuren per jaar en weinig regen, niet meer dan 300 mm per jaar, ontwikkelen de druiven een prachtige kwaliteit.

Fuego Lento 2017 heeft een kersenrode kleur met een granaatrode rand. De neus onthult aroma's van overrijp fruit, gecombineerd met warme en geroosterde tonen van het eikenhout. De smaak is krachtig en toont gekonfijt fruit, met een lange, licht zoete afdronk. Het is een perfect glas wijn om van te genieten op koelere dagen.

De naam Fuego Lento betekent "langzaam vuur", wat de aandacht vestigt op de zorgvuldige productie en het geduld waarmee deze wijn is gemaakt. Ontdek zelf de subtiele complexiteit en verfijnde smaak van Fuego Lento 2017 en geniet van een heerlijk glas wijn.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS051418
Bodega
Bodegas Bocopa
Gebied
D.O. Alicante
Druivenrassen
70% Monastrell, 15% Alicante Bouschet (Garnacha Tintorera) en 15% Syrah

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Bocopa Fuego Lento 2018
BocopaFuego Lento 2018

Intens vurige wijn.......

Intens vurige wijn.......

€39,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »