• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Agenda

 

Zondag 27 mei Lente- proeverij @ Astere - hartje Centrum Utrecht

Op zondagmiddag 27 mei vindt er in het pand van Astare Utrecht (Lange Nieuwstraat 10) een unieke wijnproeverij plaats. 
Een proeverij in het teken van kleine wijnproducenten. Producenten met een puur en eerlijk product. Veelal biologisch of biologisch dynamisch. 

In elk geval wijnen met een verhaal. 
- Wijnen uit Spanje - Los Sueños de Lo Capitán
- Wijn uit Zuid-Afrika - Pinot Noir Serendipity Monique Breuer
- Wijnen uit Frankrijk (Cahors) - BdB Classic Wines
- Een Cider van Kasteel Amerongen
- Olijfolie, olijven en amandelen
- Ambachtelijke notentaarten
- Live muziek


Bij mooi weer staan de deuren naar de tuin open!
Het entreebedrag van 10 euro per persoon wordt van uw wijnbestelling afgehaald, bij een bestelling van 12 flessen of meer.

Wilt u samen met ons de open flessen leegmaken aan het einde van de proeverij?
Top Chefkok Wilco van den Baar (www.uwchefkokthuis.nl) verrast ons rond de klok van 18.00 uur met een drie gangen aspergediner. Daarbij schenken we u uw favoriete wijnen. 
De kosten van het Aspergediner met wijnen is 45,- per persoon. Voor het diner is maximaal plek voor 30 personen. 

Details:
Locatie: Astare Utrecht, Lange Nieuwstraat 10
Wijnproeverij vanaf 13.00 uur (doorlopend tot 18.00 uur)
Entree: 10,- (dit bedrag wordt van uw wijnbestelling afgehaald bij een bestelling van 12 flessen of meer).
Asperge- met open flessendiner start omstreeks 18.00 uur en kost 45,- per persoon.


Reserveren voor proeverij en/of diner via www.lossuenos.eu

 


Belén Valera komt naar Nederland! En wij hebben een aantal unieke diners met haar georganiseert! Kom haar ontmoeten!

Woensdag 30 mei: Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk

RESTAURANT BOVEN DE RIVIEREN  - SLEEUWIJK

Boven alles verheven, de voeten droog, het hoofd in de wolken: zo zit je bij Brasserie Boven de Rivieren. Wie eenmaal zit met uitzicht over jachthaven, uiterwaarden en Merwede, wil voorlopig niet meer weg. En dat hoeft ook niet: het team van Boven de Rivieren maakt het je erg graag naar de zin.

Het eerste diner wordt in dit leuke restaurant aan de jachthaven in Sleeuwijk gehouden. Bij mooi weer beginnen we zeker op het terras aan het water!  Om 19.00 uur starten we met een aperitief met mondvermaakjes, waarna een 4-gangen diner met bijpassende wijnen volgt. 
De prijs van het  4-gangen menu inclusief wijnen, water, koffie/thee is € 59.50

Reserveren graag via: brasserie@bovenderivieren.nl of telefonisch:  0183-307353

        

       

Donderdag 31 mei: Restaurant de Monnikendam te Amersfoort

RESTAURANT DE MONNIKENDAM - AMERSFOORT

Een intieme plek in de Middeleeuwse waterpoort,  waar wij u graag verwelkomen voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner.
Restaurant de Monnikendam is gelegen in Plantsoen Oost, vlak naast De Mariënhof.  Aan de rand van het drukke Amersfoort, een heerlijke plek van rust achter de oude stadsmuur.

Unieke Spaanse wijnen, een heerlijk 4 gangen diner én een ontmoeting met de wijnmaakster Belén Varela! Op de laatste dag van mei organiseren wij deze bijzonder mooie avond en hopen natuurlijk dat u daar ook bij bent!

De wijnen die u zult proeven komen uit het Noordwesten van Spanje. Belén Varela, de wijnmaakster van Just B Wines, presenteert haar Signature Albariño genaamd ‘Just B’: Just the Best.

Op donderdagavond 31 mei ontvangen wij u graag om 18.30 uur met een prachtige Cava. Omstreeks 19.00 uur gaat u aan tafel en proeft u de unieke Albariño van Belén waar Chef Richard Veld twee bijzondere seizoensgerechten bij presenteert. Bij het hoofdgerecht verrassen we u met een Noord Spaanse rode klassewijn en het prachtige dessert combineren we met een unieke dessertwijn.

Naast wijnmaakster Belén is er ook een Vinoloog van Los Sueños de Lo Capitán aanwezig voor alle uitleg die u deze avond wenst. Dit speciale diner op hoog niveau bieden we u exclusief aan voor slechts 75,- p.p. en is inclusief het aperitief, vier glazen wijn bij de gerechten, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Uiteraard serveren we bij mooi weer op ons prachtige terras aan het water!

Maximaal 28 deelnemers, dus reserveer snel. Via info@demonnikendam.nl of telefonisch via 033-465 66 90. www.demonnikendam.nl


                            
              
 
Vrijdag en Zaterdag 1 en 2 juni: Restaurant Bentinck te Amerongen

RESTAURANT DE MONNIKENDAM - AMERSFOORT - HISTORISCH LANDGOED

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol. 

Tijdens deze 2 dagen wordt er een thema-menu geserveerd met de wijn van Belén, en ook andere Spaanse wijnen. Peter-Paul Swijnenburg en Jan-Jaap Altenburg hebben een leuke video opgenomen, kijk deze alvast via deze link.

Voor verdere informatie, prijzen en reserveren graag een email sturen naar: info@restaurantbentinck.nl of telefonisch: 0343-206000.

      


                 


Zondag 3 juni: lunch bij Meal.est.2012 te Vught

MEAL EST 2012 - VUGHT

MeaL est.2012, gevestigd in het Dommelhuys, is hét adres voor een private diner, lunch of high tea. Het Dommelhuys bevindt zich in de directe omgeving van kasteel Maurick in Vught. Het is een bijzondere locatie voor een bijeenkomst met vrienden, familie en/of zakelijke contacten. 

Mijn leven heeft altijd al in het teken gestaan van koken. In eerste instantie gewoon omdat ik, Mieke Lens, het leuk vond, maar daarna ontdekte ik mijn ware passie in de professionele keuken. Na een gedegen opleiding aan de Belgische kust, aan Hotelschool Ter Duinen, mocht ik het ‘ware’ werk proeven. 
Met de ervaring van enkele jaren werken in diverse (sterren-)keukens in binnen- en buitenland, heb ik de keuze gemaakt om maatwerk te gaan leveren. Gebruikmakend van gezonde en seizoensgebonden streekproducten streef ik naar een maaltijd op niveau.

Bij Mieke wordt er vanaf 12.30 uur een lunch voor slechts € 50,00 inclusief de wijnen gereserveerd. Er is plaats voor maximaal 12 personen, dus reserveer snel!

Voor verdere informatie, prijzen en reserveren graag een email sturen naar: info@mail.nu of telefonisch: 06-30 644300
 

         


 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS