100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Bocopa Marina Alta Colección 30 - 2022

Bocopa Marina Alta Colección 30 - 2022
Productomschrijving
Marina Alta Colección 30 - 2022 Deze wijn is de 5e jaargang die onder deze naam wordt geproduceerd. De druiven zijn afkomstig van speciaal geselecteerde percelen die dicht bij de Middellandse zee liggen. De wijn is gemaakt als een eerbetoon aan de Moscatel de Alejandría druif, en aan de wijnboeren die van oudsher deze extreem droge wijngaarden a...

Marina Alta Colección 30 - 2022

Deze wijn is de 5e jaargang die onder deze naam wordt geproduceerd. De druiven zijn afkomstig van speciaal geselecteerde percelen die dicht bij de Middellandse zee liggen. De wijn is gemaakt als een eerbetoon aan de Moscatel de Alejandría druif, en aan de wijnboeren die van oudsher deze extreem droge wijngaarden aan de kust hebben onderhouden. Het gebied waar deze wijngaarden liggen is de Marina Alta kustregio van Alicante.

De wijn heeft na de oogst en fermentatie voor 2 maanden sur lie gerijpt in eikenhouten vaten om zijn fruitige aroma's te versterken, en 10% van de wijn heeft op ovale klei-amforen gerijpt, waardoor er minerale kenmerken in de wijn aanwezig zijn. De amforen geven de wijn ook structuur en verfijning.

Dit alles resulteert in een premium witte wijn, droog, krachtig, evenwichtig, met een uitstekende smaak van rijp fruit en een lange en zalvende afdronk in de mond.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS050222
Bodega
Bodegas Bocopa
Gebied
D.O. Alicante
Druivenrassen
Moscatel de Alejandría

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Bocopa Marina Alta Colección 30 - 2022
BocopaMarina Alta Colección 30 - 2022

Elegante wijn uit de Mediterrean...

Elegante wijn uit de Me...

€17,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »