100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Teuni, 15 april 2020

Wijnproefcursus voor thuis

In deze vreemde situatie waar we veel in quarantaine moeten blijven is het fijn om een iets leuks en interessants te leren.

In samenwerking met Eline Groenendijk van winELINES, vinoloog en wijndocent, hebben wij een Spaanse Wijncursus voor thuis samengesteld. In eigen tijd en tempo heerlijke wijnen proeven, met daarbij het cursusmateriaal door Eline geschreven. Per les worden er 2 wijnen tegelijkertijd behandeld, en hoef je dus alleen deze 2 te openen.

Het eerste pakket is vergelijkbaar met de wijncursus SDEN1, maar dan met een verdieping naar Spaanse wijnen. 

Je kunt een verrassingspakket bestellen met 6 wijnen, die zijn samengesteld op basis van het cursusmateriaal. Hierin zitten 2 mousserende , 2 witte en 2 rode wijnen. De prijs voor dit pakket is € 92,50, inclusief cursusmateriaal en verzendkosten.

Na bestelling en levering zal het cursusmateriaal per email worden toegezonden. Ook is het altijd mogelijk om met Eline te chatten of te mailen als er vragen zijn.

In de komende weken zal ook voor niveau SDEN 2 en SDEN 3 een pakket worden samengesteld.

Doe je ook mee?

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »