100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Teuni, 28 september 2015

Salud España 2015

SALUD ESPAÑA 2015

Wijn & Delicatessen Proeverij

Beste wijnliefhebber,
 
Salud España 2015 is een evenement wat georganiseerd wordt voor Spaanse wijn en food liefhebbers!

Datum: 7 november 2015
 
TIJD: 14:00-18:00
 
LOCATIE:
Beeldend Gesproken Galerie
Hannie Dankbaarpassage 23
De Hallen Amsterdam
1053 RT Amsterdam
 
ENTREE: Gratis


Svp aanmelden op onze gastenlijst per email:    [email protected]
(max. 60 personen - first come first serve!)


Deze speciale proeverij is georganiseerd door een groep kleine Nederlandse ondernemers die gepassioneerd zijn van Spaanse wijnen en Delicatessen. Onze bedrijven zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van de smaakvolle ambachtelijke en/of biologische, en met veel passie gemaakte producten van kleine bodegas en producenten.
 
Tijdens dit evenement heeft u de gelegenheid om de verschillende smaken van Spanje te proeven en te leren kennen!
 
Wij organiseren 3 proeverijen in dit najaar. De eerste proeverij werd gehouden in Restaurant Floris V in Voorschoten (Z-H), in het centrum van dit prachtige dorp. Nu, tijdens deze Amsterdamse Editie, die plaats vindt in een speciale locatie in het hart van de stad Kunstgalerie Beeldend Gesproken, is het mogelijk om meer dan 40 Spaanse wijnen en heerlijke delicatessen te proeven en gelijktijdig te genieten van prachtige kunstwerken. 

Geïnteresseerden kunnen tijdens de proeverij een rondleiding volgen door de galerie. Monique Cornelissen (directeur van de galerie) zal graag alles vertellen over de kunstwerken die er aanwezig zijn en de mogelijkheden tot huren/kopen hiervan. Wat is er nog mooier: genieten van kunst met een mooi glas wijn!

Net zoals de vorige editie, zal Cati Gomez – Maestra Cortadora - je weer verrassen met heerlijke, handgesneden ham, en de verschillende smaken laten proeven.

Tevens zal de wijnmaker Nacho León uit D.O. Bierzo aanwezig zijn. Hij zal zijn wijnen DeMencia en Pyjama presenteren en vertellen over zijn manier van werken.


Onder alle aanwezigen zal ook dit keer een heerlijk pakket wijn met delicatessen worden verloot! Kom dus proeven en genieten, en maak kans op dit mooie pakket!

Kom gezellig proeven en genieten van een mooi glas wijn, lekkere olijfolie en andere delicatessen!    
                                                     SALUD!

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »