100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Eline Groenendijk, 30 maart 2018

Op z'n paasbest!

lekker brunchen of dineren met familie en vrienden en een mooie paaswandeling in het bos. Dat laatste wellicht iets minder dit jaar vanwege het uitblijven van het voorjaarsweer.
Vroeger was Pasen de reden voor een nieuwe set voorjaarskleding en op eerste en tweede Paasdag op zijn ‘paasbest’ aan tafel verschijnen. Weer of geen weer, gewoon in je voorjaarsoutfit naar opa en oma.
Die voorjaarskleding houden we deze dagen nog maar even in de kast. Heel Nederland verlangt naar de zomerjas, een terrasje pikken en de eerste ‘rokjesdag’ van het jaar. Het komt er vast snel aan maar ons geduld wordt op de proef gesteld.
Laten we deze Pasen dan maar proosten op het komende voorjaar en genieten van een wijn die op zijn ‘paasbest’ aan tafel mag verschijnen.
En dat is voor mij Just B. Gemaakt door Belén Varela. 100% Albariño druiven. 100% Belén. 100% the Best! Voor nu en in het gehele (komende) voorjaar en zomer: honingmeloen, zilte zee, abrikozen, verse kruiden en een enorme verfrissende afdronk.
Bij schaal- en schelpdiertjes, bij salades, lichte kazen en hammen.

100% op z’n Paas Best.

 

Deze wijn staat op de proeftafel op 7 april in onze proefkelder tijdens de unieke wijnen proeverij! Voor info https://www.lossuenos.eu/proeverijen/

Maar Belén komt naar Nederland!! Kom genieten van haar wijn tijdens een onvergetelijke lunch of diner. Zie onderstaande data.

Woensdag 30 mei: Brasserie Boven de Rivieren te Sleeuwijk, reserveren via: [email protected]

Donderdag 31 mei: Restaurant de Monnikendam te Amersfoort, reserveren via: [email protected]

Vrijdag en Zaterdag (lunch en diner) 1 en 2 juni: Restaurant Bentinck te Amerongen, reserveren via: [email protected]

Zondag 3 juni: lunch bij Meal.est.2012 te Vught, reserveren via: [email protected]

Verdere informatie volgt binnenkort.

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »