• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Verslag proeverij december 2019

  • Geplaatst op
  • Door Teuni
  • 0
Verslag proeverij december 2019


Zo bijna voor de Kerstdagen en het einde van 2019 kijken we terug op een mooi en succesvol jaar. Het jaar waarin we ook ons 10-jarig bestaan hebben gevierd.

Ter gelegenheid hiervan hebben we een aantal activiteiten georganiseerd, een wijnmakersdiner met Bodegas Hydria bij Jasmine Palace in De Meern, en een masterclass met 2 wijnmakers: Pepe van Rodriguez de Vera en Joaquin van Bodegas Hydria bij wijnbar Zuster Margaux in Amersfoort.

En tenslotte hadden we op 30 november onze feestdagenproeverij met aansluitend diner bij Boven de Rivieren in Sleeuwijk, waarbij naast de 2 genoemde wijnmakers nog een derde aanschoof, en wel Nacho Leon van DeMencia. Het was geweldig!

Dank aan allen die aanwezig waren op één van deze mooie momenten. Daarnaast waren wij zeer vereerd dat de Ambassadeur van Spanje, mw. Maria J. Alonso samen met mw. Eulalia Ortiz van Economische zaken en mw. Alicia Roland van Vinos de España, aanwezig waren bij ons jubileumdiner.

Wij willen u danken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar, en wensen iedereen mooie, sfeervolle en fijne Kerstdagen toe en alle goeds voor 2020! Wij hopen u weer te ontmoeten in het nieuwe jaar.

            

 

              

 

                                              

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS