100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Teuni, 29 december 2019

Verslag proeverij december 2019

Ter gelegenheid hiervan hebben we een aantal activiteiten georganiseerd, een wijnmakersdiner met Bodegas Hydria bij Jasmine Palace in De Meern, en een masterclass met 2 wijnmakers: Pepe van Rodriguez de Vera en Joaquin van Bodegas Hydria bij wijnbar Zuster Margaux in Amersfoort.

En tenslotte hadden we op 30 november onze feestdagenproeverij met aansluitend diner bij Boven de Rivieren in Sleeuwijk, waarbij naast de 2 genoemde wijnmakers nog een derde aanschoof, en wel Nacho Leon van DeMencia. Het was geweldig!

Dank aan allen die aanwezig waren op één van deze mooie momenten. Daarnaast waren wij zeer vereerd dat de Ambassadeur van Spanje, mw. Maria J. Alonso samen met mw. Eulalia Ortiz van Economische zaken en mw. Alicia Roland van Vinos de España, aanwezig waren bij ons jubileumdiner.

Wij willen u danken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar, en wensen iedereen mooie, sfeervolle en fijne Kerstdagen toe en alle goeds voor 2020! Wij hopen u weer te ontmoeten in het nieuwe jaar.

            

 

              

 

                                              

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »