• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Feestdagenproeverij 12 december 2015

  • Geplaatst op
  • Door Teuni
  • 0
Feestdagenproeverij 12 december 2015

Op 12 december hebben wij onze jaarlijkse Feestdagenproeverij gehouden. Het was gezellig, druk, er is veel geproefd en heerlijk van de delicatessen gesnoept. Kortom een geslaagde dag.

Zo vlak voor de feestdagen hangt er al een gezellige sfeer in de lucht, is alles al mooi versierd en is iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor de gezelligste dagen van het jaar. 

Bent u nog op zoek naar mooie wijnen, passend bij de heerlijke gerechten die geserveerd gaan worden, of een sprankelende Cava voor Oud en Nieuw?


Kom gezellig bij ons proeven en genieten van een mooi glas wijn op onze jaarlijkse feestdagenproeveij op  12 december.
In onze proefkelder aan de Vierlinghstraat 51 te Werkendam staan ruim 50 wijnen en sprankelende cava's staan open om geproefd te worden.


Net zoals bij de vorige edities van Salud España zijn María van Spanish.nl en Cati Gomez – Maestra Cortadora - ook aanwezig. María met mooie Spaanse wijnen en producten, Cati zal je verrassen met heerlijke, handgesneden ham, en de verschillende smaken hiervan laten proeven. 

Onder alle aanwezigen zal ook dit keer een pakket wijn met delicatessen worden verloot! Kom dus proeven en genieten, en maak kans op dit mooie pakket! 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS