100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Teuni, 15 november 2015

Feestdagenproeverij 12 december 2015

Zo vlak voor de feestdagen hangt er al een gezellige sfeer in de lucht, is alles al mooi versierd en is iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor de gezelligste dagen van het jaar. 

Bent u nog op zoek naar mooie wijnen, passend bij de heerlijke gerechten die geserveerd gaan worden, of een sprankelende Cava voor Oud en Nieuw?


Kom gezellig bij ons proeven en genieten van een mooi glas wijn op onze jaarlijkse feestdagenproeveij op  12 december.
In onze proefkelder aan de Vierlinghstraat 51 te Werkendam staan ruim 50 wijnen en sprankelende cava's staan open om geproefd te worden.


Net zoals bij de vorige edities van Salud España zijn María van Spanish.nl en Cati Gomez – Maestra Cortadora - ook aanwezig. María met mooie Spaanse wijnen en producten, Cati zal je verrassen met heerlijke, handgesneden ham, en de verschillende smaken hiervan laten proeven. 

Onder alle aanwezigen zal ook dit keer een pakket wijn met delicatessen worden verloot! Kom dus proeven en genieten, en maak kans op dit mooie pakket! 


Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »