100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Rodriguez y Sanzo Lacrimus Crianza 2021

Rodriguez y Sanzo  Lacrimus Crianza 2021
Productomschrijving
Lacrimus Crianza 2021 De kleur van deze prachtige wijn is intens donker kersenrood en heeft granaatachtige tinten. In de neus voeren kruidige en balsamico tonen de overhand. De smaak is rond, compleet met een verrassende zijdeachtige en elegante touche, ondanks dat de wijn intens en complex is. De wijngaarden waar de druiven voor deze wijn vanaf ...

Lacrimus Crianza 2021

De kleur van deze prachtige wijn is intens donker kersenrood en heeft granaatachtige tinten. In de neus voeren kruidige en balsamico tonen de overhand. De smaak is rond, compleet met een verrassende zijdeachtige en elegante touche, ondanks dat de wijn intens en complex is.

De wijngaarden waar de druiven voor deze wijn vanaf komen liggen op een hoogte van 600 meter, en hebben een bodem die kalkachtig en vol stenen is. Ze zijn omgeven door pijnboombossen waar ook veel aromatische planten te vinden zijn, die hun aroma's aan de druiven afgeven. maar ook zorgen voor de autochtone gisten in de druiven.

Na de oogst ondergaan de druiven een koude vergisting, maceratie, bij 10ºC gedurende 6-8 dagen. De alcoholische duurt ca. weken en er wordt alleen gebruik gemaakt van de autochtone gisten. Hierna rijpt de wijn ca. 14 maanden in nieuwe eikenhouten vaten. Na een lichte filtering wordt de wijn gebotteld en vervolgens ca. 6 maanden in de fles bewaard in de kelder voordat deze de markt opgaat.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS250821
Bodega
Rodriguez y Sanzo
Gebied
D.O.C.a Rioja
Druivenrassen
85% Tempranillo en 15% Graciano

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Rodriguez y Sanzo  Lacrimus Crianza 2021
Rodriguez y Sanzo Lacrimus Crianza 2021

Moderne Crianza...

Moderne Crianza...

€13,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »