100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Rodriguez y Sanzo Lacrimus Apasionado Barrica 2021

Rodriguez y Sanzo  Lacrimus Apasionado Barrica 2021
Productomschrijving
Lacrimus Apasionado Barrica 2020 Lacrimus Apasionado is een anders dan andere wijn! Javier Rodriguez heeft deze wijn gemaakt volgens het principe van de Ripasso wijnen in Italie, maar dan in de Rioja. Een deel van de druiven werd geoogst op het moment dat zij rijp waren, en een ander deel ongeveer een maand later, toen de druiven overrijp waren, ...

Lacrimus Apasionado Barrica 2020

Lacrimus Apasionado is een anders dan andere wijn! Javier Rodriguez heeft deze wijn gemaakt volgens het principe van de Ripasso wijnen in Italie, maar dan in de Rioja.

Een deel van de druiven werd geoogst op het moment dat zij rijp waren, en een ander deel ongeveer een maand later, toen de druiven overrijp waren, en de fenolische rijpheid al hadden bereikt. De laatste druiven werden eerst gedroogd in de bodega. Beide oogsten worden afzonderlijk gefermenteerd en vlak voor de malolactische fermentatie samengevoegd in eiken tanks.  Het resultaat is een rode wijn met een intens aroma van rood en zwart fruit, fris en zeer zijdezacht.

De stokken van deze druiven zijn tussen de 30 en 60 jaar oud. De wijngaarden liggen op ca. 500-550 meter hoogte.

De kleur is kersenrood met paarse highligts. In de neus aroma's van rijp zwart fruit, kruiden, balsamico, gekonfijt fruit en chocolade. De smaak is krachtig maar aangenaam, romig met een zoetige afdronk.

 
 
 
 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS250721
Bodega
Rodriguez y Sanzo
Gebied
D.O.Ca Rioja
Druivenrassen
75% Tempranillo, 25% Graciano

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »