100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Trus Trus Roble 2021

Trus Trus Roble 2021
Productomschrijving
Trus Roble 2021 Intens kersen-rode wijn met een paarse gloed. Traditioneel gemaakt, volledig op houten vaten, zowel de malolactische vergisting in grote vaten als ook de rijping op frans eiken barrica's van 225 liter. In de neus kom je het rijpe fruit tegen van kersen en zwart fruit, met zoethout, vanill en kruiden. Deze wijn is fris maar heeft...

Trus Roble 2021

Intens kersen-rode wijn met een paarse gloed. Traditioneel gemaakt, volledig op houten vaten, zowel de malolactische vergisting in grote vaten als ook de rijping op frans eiken barrica's van 225 liter. In de neus kom je het rijpe fruit tegen van kersen en zwart fruit, met zoethout, vanill en kruiden. Deze wijn is fris maar heeft body, een goede zuurgraad en is prachtig in balans. Ronde tannines waardoor de wijn heel aangenaam is om te blijven drinken. Heerlijk bij iberico, tapas, rood vlees en stoofgerechten.

Algemeen

De Trus Roble wordt gemaakt op Bodegas Trus, een bedrijf opgericht in 1999 door 2 families . De Bodega is gesitueerd in Piñel de Abajo in één van de mooiste wijngebieden in Spanje, de D.O. Ribera del Duero. Het streven van Bodegas Trus is het creëren van een grote naam met unieke wijnen met de hoogst mogelijke kwaliteit en met een eigen personaliteit, waarin de naam Trus wordt weerspiegelt.

De naam Trus staat voor:

Tierra – aarde

Roble – eikenhout 

Uva – druif 

Sol – zon

Bodegas Trus is gelegen in het hart van de Ribera del Duero. De wijngaarden zijn gelegen in de driehoek van Pesquera, dit gebied is uitgekozen voor zijn ideale klimaat, de hoogte van 780 meter boven de zeespiegel, waardoor er excellente oogsten mogelijk zijn.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS140321
Bodega
Bodegas Trus
Gebied
D.O. Ribera del Duero
Druivenrassen
100% Tempranillo

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Trus Trus Roble 2021
TrusTrus Roble 2021

Zachte, kruidige roble uit Ribera ...

Zachte, kruidige roble ...

€13,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »