100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Trus Trus Reserva 2017

Trus Trus Reserva 2017
Productomschrijving
Trus Reserva 2017 Deze wijn is kersenrood van kleur met robijnrode hints erin. In de neus complex maar toch heel subtiel waarin je rood fruit zoals vijgen, pruimen tegenkomt, maar ook de geur van hazel- en walnoten. In de mond de smaak van rijp zwart fruit, noten en balsamico. Mooi in balans, krachtig, met een fijne zachte, maar lange afdronk.Alg...

Trus Reserva 2017

Deze wijn is kersenrood van kleur met robijnrode hints erin. In de neus complex maar toch heel subtiel waarin je rood fruit zoals vijgen, pruimen tegenkomt, maar ook de geur van hazel- en walnoten. In de mond de smaak van rijp zwart fruit, noten en balsamico. Mooi in balans, krachtig, met een fijne zachte, maar lange afdronk.

Algemeen

Deze wijn wordt gemaakt op Bodegas Trus, een bedrijf opgericht in 1999 door 2 families . De Bodega is gesitueerd in Piñel de Abajo in één van de mooiste wijngebieden in Spanje, de D.O. Ribera del Duero. Het streven van Bodegas Trus is het creëren van een grote naam met unieke wijnen met de hoogst mogelijke kwaliteit en met een eigen personaliteit, waarin de naam Trus wordt weerspiegelt.
De naam Trus staat voor:
Tierra – aarde
Roble – eikenhout 
Uva – druif 
Sol – zon
Bodegas Trus is gelegen in het hart van de Ribera del Duero. De wijngaarden zijn gelegen in de driehoek van Pesquera, dit gebied is uitgekozen voor zijn ideale klimaat, de hoogte van 780 meter boven de zeespiegel, waardoor er excellente oogsten mogelijk zijn.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS140117
Bodega
Bodegas Trus
Gebied
D.O. Ribera del Duero
Druivenrassen
Tinta fina del país (Tempranillo)

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Trus Trus Reserva 2017
TrusTrus Reserva 2017

Het paradepaardje uit de Ribera de...

Het paradepaardje uit d...

€35,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »