100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Bodegas Pincerna Blanco Albarín 2022

Productomschrijving
Pincerna Blanco Albarín 2022 Wat een bijzondere druif! De Albarín, niet te verwarren met Albariño, komt wereldwijd niet zo heel veel voor. Er zijn slechts 65 ha in totaal hiermee terug te vinden, en het grootste gedeelte staat in de D.O. León in Spanje.  Deze unieke witte wijn heeft niet alleen een aangename verfrissende smaak en mooie zuurg...

Pincerna Blanco Albarín 2022

Wat een bijzondere druif! De Albarín, niet te verwarren met Albariño, komt wereldwijd niet zo heel veel voor. Er zijn slechts 65 ha in totaal hiermee terug te vinden, en het grootste gedeelte staat in de D.O. León in Spanje. 

Deze unieke witte wijn heeft niet alleen een aangename verfrissende smaak en mooie zuurgraad, maar wordt daarnaast gekenmerkt door een prachtig aromatisch boeket van bloemige tonen zoals vlierbloesem en acacia, aangevuld met fruitige noten van tropisch fruit zoals passievrucht, mango en ananas. Op de achtergrond kom je ook citrustonen van grapefruit en citroen tegen. De wijn heeft 2 tot 3 maanden gerijpt op zijn lies (droesem). De smaak heeft een klein bittertje, is fris maar zeer lang.

Lekker om zo van te genieten, maar past uitstekend bij salades, vis, pasta-gerechten en jonge kazen.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS540122
Bodega
Pincerna
Gebied
Castilla y León
Druivenrassen
Albarín

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Bodegas Pincerna Blanco Albarín 2022
Bodegas PincernaBlanco Albarín 2022

Bijzondere druif!...

Bijzondere druif!...

€12,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »