100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

FOS Bodegas FOS Saltaviñas 2020

FOS Bodegas  FOS Saltaviñas 2020
Productomschrijving
Fos Saltaviñas 2020 Deze kersenrode wijn is gemaakt van 100% Tempranillo druiven, die staan op verschillende wijngaarden in de stad Elciego in La Rioja. De stokken in deze wijngaarden zijn gemiddeld meer dan 50 jaar oud en staan aangeplant als lage, vrijstaande stokken. De druiven worden met de hand geplukt, van ieder perceel vind de vinificatie...

Fos Saltaviñas 2020

Deze kersenrode wijn is gemaakt van 100% Tempranillo druiven, die staan op verschillende wijngaarden in de stad Elciego in La Rioja. De stokken in deze wijngaarden zijn gemiddeld meer dan 50 jaar oud en staan aangeplant als lage, vrijstaande stokken.

De druiven worden met de hand geplukt, van ieder perceel vind de vinificatie apart plaats, om zo de beste resultaten per perceel te kunnen verkrijgen. De wijn wordt na de maceratie geblend en rijpt dan nog 12 maanden in Frans en Amerikaans eiken vaten van 225 liter.

De kleur van de wijn is kersenrood, schoon en helder. In de neus kom je een boeket tegen van rijp fruit, met tonen van het geroosterde eikenhout wat goed geïntegreerd is in de wijn, met hints van cacao en vanille. In de mond evenwichtig en harmonieus, met fijne tannines en een brede afdronk.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS410320
Bodega
Bodegas FOS
Gebied
DOCa Rioja
Druivenrassen
100% Tempranillo

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

FOS Bodegas  FOS Saltaviñas 2020
FOS Bodegas FOS Saltaviñas 2020

...

...

€15,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »