100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

FOS Bodegas FOS Baranda 2019

FOS Bodegas  FOS Baranda 2019
Productomschrijving
Fos Baranda 2019 Deze prachtige wijn komt van druivenstokken uit de wijngaarden rondom het stadje Elciego, in La Rioja Alavesa. Deze stokken zijn meer dan 60 jaar. De druiven worden met de hand geplukt, en vervolgens 12 uur bewaard op 5ºC voordat de selectie van de druiven plaats vindt. De wijn is gemaakt van 90% Tempranillo en 10% Graciano wat v...

Fos Baranda 2019

Deze prachtige wijn komt van druivenstokken uit de wijngaarden rondom het stadje Elciego, in La Rioja Alavesa. Deze stokken zijn meer dan 60 jaar. De druiven worden met de hand geplukt, en vervolgens 12 uur bewaard op 5ºC voordat de selectie van de druiven plaats vindt. De wijn is gemaakt van 90% Tempranillo en 10% Graciano wat voor een mooie zuurgraad zorgt. De wijn heeft 14 maanden gerijpt op Frans en Amerikaans eikenhouten vaten en in betonnen eivormige vaten.

De bodem is overwegend kalkhoudende klei, dus arm.

Deze unieke en exclusieve wijn is zeer intens rood van kleur. In de neus complexe aroma´s met een scala aan geuren zoals balsamico, zwarte drop, zoete tonen van cacao en toffee, kruiden. In de mond is de wijn zeer vol, veelomvattend met een geweldig mooie structuur. Evenwichtig en smaakvol met een zeer lange en expressieve afdronk.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS410419
Bodega
Bodegas FOS
Gebied
DOCa Rioja
Druivenrassen
90% Tempranillo, 10% Graciano

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

FOS Bodegas  FOS Baranda 2019
FOS Bodegas FOS Baranda 2019

...

...

€37,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »