100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

U mes U Anais Tinto 2021

U mes U Anais Tinto 2021
Productomschrijving
Anais Tinto 2021 Anais Tinto is gemaakt van 85% Tempranillo en 15% Syrah. Het is een verleidelijke rode wijn, waarin de aroma’s van rood fruit, hints van truffel en zoete kruiden perfect harmoniëren met elkaar. De smaak is zacht, fris maar ook zijdezacht en goed gestructureerd.  Mooie ronde tannines in de afdronk maken dat deze wijn toegankeli...

Anais Tinto 2021

Anais Tinto is gemaakt van 85% Tempranillo en 15% Syrah. Het is een verleidelijke rode wijn, waarin de aroma’s van rood fruit, hints van truffel en zoete kruiden perfect harmoniëren met elkaar. De smaak is zacht, fris maar ook zijdezacht en goed gestructureerd.  Mooie ronde tannines in de afdronk maken dat deze wijn toegankelijk is en soepel om te drinken.

Lekker bij halfzachte kazen, charcuterie, rijstgerechten, allerlei soorten vlees, maar vooral lekker bij lamsgerechten.

Serveertemperatuur 14ºC.

 

Anais

Anais gaat met haar vliegtuig op zoek naar nieuwe horizons, landschappen en authentieke smaken.
Als ze over de wijngaarden van Penedès vliegt, denkt ze dat dit wel eens haar plek in de wereld zou kunnen zijn. Hier ontdekt ze frisse, expressieve en zeer zuivere wijnen.

Wie is Amelia Earhart?
In 1932 was Amelia de eerste vrouwelijke piloot die met haar vliegtuig de Atlantische Oceaan overstak. Ze was een rusteloze avonturierster die vooraf vastgestelde schema's in haar tijd wilde doorbreken.

Om deze reden, op zoek naar nieuwe uitdagingen, wilde ze in 1937 rond de wereld gaan op de evenaarlijn om onbekende landen te verkennen.

Amelia verdween midden in de reis met haar vliegtuig in de Stille Oceaan en vandaag de dag is ze nog steeds vermist, maar haar moed en haar verlangen om de beste versie van zichzelf te zijn hebben veel andere vrouwen geïnspireerd, zoals Anais.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS391021
Bodega
U mes U
Gebied
D.O.P. Cava
Druivenrassen
85% Tempranillo, 15% Syrah

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

U mes U Anais Tinto  2021
U mes UAnais Tinto 2021

...

...

€10,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »