100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Pago Los Balancines Tinto Crianza Colección 2017

Pago Los Balancines Tinto Crianza Colección 2017
Productomschrijving
Balancines Tinto Crianza Colección 2017 Balancines Tinto Crianza Colección 2017 is afkomstig van het de familie-bodega Pago los Balancines en gemaakt van de Garnacha tintorera en Garnacha druiven. Deze rode crianza combineert frisheid en fruitig karakter met een elegante verfijning die typisch is voor vatrijping. Na 12 maanden rijping in Fran...

Balancines Tinto Crianza Colección 2017

Balancines Tinto Crianza Colección 2017 is afkomstig van het de familie-bodega Pago los Balancines en gemaakt van de Garnacha tintorera en Garnacha druiven.

Deze rode crianza combineert frisheid en fruitig karakter met een elegante verfijning die typisch is voor vatrijping. Na 12 maanden rijping in Frans eikenhouten vaten, rijpt de wijn nog 12 maanden in RVS tanks en daarna nog eens 12 in de fles. Hierdoor is de smaak complex, met licht geroosterde tonen. De kleur van de wijn is robijnrood. In de neus intense aroma's van rood fruit, aardbeien en frambozen, wat zwart fruit, en zoete specerijen en cederhout. Smaakvolle wijn, die mooi in balans is, en met een medium lengte.

De druiven die voor deze wijn gebruikt zijn, zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Er wordt duurzaam en biologisch gewerkt, met zeer hoge resultaten. Een reden te meer om te genieten van deze smaakvolle en unieke wijn.

Alcohol percentage: 14%

Serveertemperatuur: 16° C. 

Algemeen

Pago Los Balancines is een jonge bodega, opgericht in 2006, en gelegen in La Ribera del Guadiana in de Extremadura.

Het begint hier allemaal in de wijngaard. Om grote wijnen te kunnen maken is het essentieel om de druiven en de natuurlijke omgeving waarin alles groeit met respect en de grootste zorg te behandelen.  Daarna kan er pas besloten worden hoe men verder te werk gaat.

Dit is de filosofie van Pedro Mercado, eigenaar en wijnmaker, en zijn geweldig team die hem hierin ondersteund.

Ze bezitten 52 hectare wijngaarden, welke biologisch gecertificeerd zijn. De wijngaarden liggen in de omgeving van Oliva de Mérida, en zijn omgeven door twee bergketens, waardoor er zeer gunstige klimatologische condities kunnen ontstaan. 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS031117
Bodega
Pago los Balancines
Gebied
D.O. Ribera del Guadiana, Extremadura
Druivenrassen
Garnacha en Garnacha tintorera

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »