100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Bodegas Volver Tarima Hill Natural Tinto 2020

Bodegas Volver Tarima Hill Natural Tinto 2020
Productomschrijving
Tarima Hill Natural Tinto 2020   Deze wijn is gemaakt van het typische rode Mediterraanse druivenras: de Monastrell. De kleur is diep ondoorzichtig paars. In de neus een overvloet van bosbessen en frambozen. De smaak is vol, en ongelooflijk geconcentreerd. Lekker om wat gekoeld te drinken. Lekker bij: past bij alle soorten vlees, maar met name ...

Tarima Hill Natural Tinto 2020

 

Deze wijn is gemaakt van het typische rode Mediterraanse druivenras: de Monastrell. De kleur is diep ondoorzichtig paars. In de neus een overvloet van bosbessen en frambozen. De smaak is vol, en ongelooflijk geconcentreerd. Lekker om wat gekoeld te drinken.

Lekker bij: past bij alle soorten vlees, maar met name bij rund- en lamsvlees.De druiven die voor deze wijn zijn geselecteerd zijn afkomstig van pre-phylloxera-(druifluis) wijngaarden. Dit betekent dat ze op hun originele wortelstokken staan, en niet op geënte Amerikaanse wortelstokken.

De bodem bevat veel mineralen die tot uitdrukking komen in deze geweldige wijn.  De wijn is gefermenteerd (vergist) in roestvrijstalen tanks zonder toegevoegde gisten, en heeft daarna 6 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten.

Druivenrassen :  100% Monastrell     

Alcohol: 14,5%          

Drinktemperatuur: 16°C

Productspecificaties

Artikelnummer
LS441220
Bodega
Volver
Gebied
D.O. Alicante
Druivenrassen
100% Monastrell

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Bodegas Volver Tarima Hill Natural Tinto 2020
Bodegas VolverTarima Hill Natural Tinto 2020

...

...

€10,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »