100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Rodriguez de Vera Pituco Paraje las Zorreras 2015

Rodriguez de Vera Pituco Paraje las Zorreras 2015
Productomschrijving
Pituco 2015 Deze granaatrode wijn is gemaakt van 100% Monastrell, en is aromatisch en complex van geur. Tonen van zwart fruit, balsamico, kruiden, maar ook citrustonen zoals grapefruit kom je tegen. De smaak is intens, met een gemiddelde body, aangename niet te straffe tannines,  met een mooie zuurgraad. Ook hier kom je weer de smaken van zwart f...

Pituco 2015

Deze granaatrode wijn is gemaakt van 100% Monastrell, en is aromatisch en complex van geur. Tonen van zwart fruit, balsamico, kruiden, maar ook citrustonen zoals grapefruit kom je tegen. De smaak is intens, met een gemiddelde body, aangename niet te straffe tannines,  met een mooie zuurgraad. Ook hier kom je weer de smaken van zwart fruit, bessen, citrus en chocolade tegen. Lange zijdeachtige afdronk.

Nu op dronk maar kan zeker 10-12 jaar bewaard worden, mits onder de juiste condities. 

 Algemeen

Rodriguez de Vera is een kleine familie bodega waar inmiddels de 7e generatie bezig is. De Bodega, landgoed Casalta,  is gelegen Chinchilla de Montearagón, provincie Albacete, en valt onder de vt Vastilla.

Zowel de bodega als de wijngaarden daaromheen liggen op 986 meter boven zee-niveau en het gebied wordt het Balkon naar de Middellandse Zee genoemd. Ze bezitten 20 ha eigen wijngaarden, met druivenstokken die tussen de 20 en 60 jaar oud zijn. Daarnaast bezitten ze eveneens enkele wijngaarden in de D.O. Jumilla, D.O. Utiel Requena en een kleine wijngaard in D.O. Méntrida. Men werkt biologisch dynamisch, en hoopt daar binnenkort de certificeringen voor te behalen. De oogst is handmatig en er vindt een 2e selectie in de bodega plaats. Alleen de beste druiven worden gebruikt.

Productspecificaties

Artikelnummer
LS220815
Bodega
Rodriguez de Vera
Gebied
D.O. Jumilla
Druivenrassen
100% Monastrell

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Rodriguez de Vera Pituco Paraje las Zorreras 2015
Rodriguez de VeraPituco Paraje las Zorreras 2015

Bijzondere Monastrell!...

Bijzondere Monastrell!...

€26,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »