100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Quinta Biaia Late Harvest White Síria 2017

Quinta Biaia Late Harvest White Síria 2017
Productomschrijving
Quinta Biaia - Late Harvest White Síria 2017 Een wijn vol karakter en persoonlijkheid. Enorm veel  complexiteit en rijkdom, in het aroma tonen van gekonfijt fruit, oranjebloesem en honing. De smaak geeft een rijke en volumineuze combinatie van zoetheid en zuurgraad. Als aperitief serveren op een temperatuur van 10ºC; Als dessertwijn serveren...

Quinta Biaia - Late Harvest White Síria 2017

Een wijn vol karakter en persoonlijkheid. Enorm veel  complexiteit en rijkdom, in het aroma tonen van gekonfijt fruit, oranjebloesem en honing. De smaak geeft een rijke en volumineuze combinatie van zoetheid en zuurgraad.

Als aperitief serveren op een temperatuur van 10ºC; Als dessertwijn serveren op 16ºC

 

Algemeen

De wijngaarden waar de druiven van deze wijn vandaan komen, liggen op een hoogte van 700 tot 750 meter. De wijngaarden bestaan uit 3 kleine percelen, ieder met hun eigen specifieke kenmerken. De Alvandeira wijngaarden hebben een bodem met kleiachtige leem; de Souto wijngaarden zijn een overgang van graniet en schalie en in de Lameiras wijngaarden is de bodem van graniet en kwarts. De druiven van deze 3 wijngaarden worden voor deze wijn gebruikt. De druivenstokken zijn ca. 30 jaar oud.

Oogst op 7 en 8 december 2017, zachte persing en fermentatie in Franse eikenhouten vaten gedurende 8 maanden en een verdere rijping op fles van nog eens 20 maanden.
 
 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS291117
Bodega
Quinta Biaia
Gebied
Beira Interior - sub region Castelo Rodrigo
Druivenrassen
100% Síria

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »