100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Habla del Silencio 2018 Magnum

Habla del Silencio 2018 Magnum
Productomschrijving
Habla del Silencio 2018 Magnum Expressieve diep kersenrode wijn, zacht van structuur. In de neus minerale tonen, rijp zwart fruit, balsamico en bloemen. In de mond fluwelig, met tonen van peper, mokka, kokos, vanille en donkere chocolade.  De wijn is gemaakt van 50% Syrah, 30% Tempranillo en  20% Cabernet Sauvignon, en heeft 6 maanden gerijpt o...

Habla del Silencio 2018 Magnum

Expressieve diep kersenrode wijn, zacht van structuur. In de neus minerale tonen, rijp zwart fruit, balsamico en bloemen. In de mond fluwelig, met tonen van peper, mokka, kokos, vanille en donkere chocolade.

 De wijn is gemaakt van 50% Syrah, 30% Tempranillo en  20% Cabernet Sauvignon, en heeft 6 maanden gerijpt op Frans eiken vaten. Drink deze wijn met een temperatuur van 16-18°C.


Algemeen:


Habla del Silencio 2018 is het product van één van de meest bijzondere en prestigieuze wijnprojecten van de laatste jaren in Spanje, en dan in de Extremadura, een onbekende regio voor topwijnen.

Eigenaars José Civantos en Juan Tirado van Bodegas Habla, waar deze wijn wordt uitgebracht, zijn van deze regio afkomstig en waren eerst van plan een wijndomein op te starten in de Rioja streek of Napa Valley in Amerika.

Uiteindelijk, na diepgaande studies, werd besloten om in hun eigen regio de “gok”te nemen, om in Trujillo op het hoogste niveau wijnen te gaan produceren. Een gok, maar een zeer berekende: niets werd immers aan het toeval overgelaten. Uitvoerige bodemstudies door specialisten m.n. uit de Bordeaux, overtuigden hen van de juiste ligging en aanplant per bodemsoort. De ambitie van de eigenaars is om één van Spanje’s beste wijnen op de markt te  brengen, en dat lukt, er wordt fantastisch werk geleverd!

Productspecificaties

Artikelnummer
LS000118
Bodega
Bodegas Habla
Gebied
vt Extremadura
Druivenrassen
Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Habla del Silencio 2018 Magnum
Habladel Silencio 2018 Magnum

De crisiswijn van Bodegas Habla....

De crisiswijn van Bodeg...

€36,75 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »