100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Habla de Ti 2022

Habla de Ti 2022
Productomschrijving
Habla de Ti..... 2022 Habla de Ti... 2022 is de negende jaargang van deze bijzondere witte wijn van het prestigieuze huis Bodegas Habla. Vernieuwend, modern en elegantie; dit is de filosofie van de bodega voor deze wijn. Het blijft een succesnummer!De wijngaarden waar de druivenstokken van deze wijn staan, liggen rondom de bodega in Trujillo, wa...

Habla de Ti..... 2022

Habla de Ti... 2022 is de negende jaargang van deze bijzondere witte wijn van het prestigieuze huis Bodegas Habla. Vernieuwend, modern en elegantie; dit is de filosofie van de bodega voor deze wijn. Het blijft een succesnummer!

De wijngaarden waar de druivenstokken van deze wijn staan, liggen rondom de bodega in Trujillo, wat ligt in het warme Extremadura, en zijn biologisch gecertificeerd. De wijnstokken zijn ca. 15 jaar geleden aangeplant, en staan op leistenen bodems met een zanderig-lemen bovenlaag. Het klimaat van de streek is erg droog, maar met grote temperatuurverschillen van dag en nacht. 

De wijn is goudgeel van kleur met lichtgroene tinten. In de neus kom je naast de karakteristieke aroma’s van de Sauvignon Blanc zoals asperge en buxus, ook mooie geuren van mango en tomatenblad tegen.

De smaak is aromatisch, fris, aangenaam en gemakkelijk om te drinken, en heeft een lange afdronk. Vooral heerlijk tijdens warme zomeravonden, maar ook een prima begeleider bij mediterraanse gerechten en tapas.

De afsluiting is een glazen dop, die op iedere fles past. Bewaren dus! 

Drink deze wijn met een temperatuur van 8 - 10°

Productspecificaties

Artikelnummer
LS001122
Bodega
Bodegas Habla
Gebied
vt Extremadura
Druivenrassen
100% Sauvignon Blanc

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Habla de Ti 2022
Hablade Ti 2022

Elegante witte wijn van Bodegas Ha...

Elegante witte wijn van...

€15,95 Incl. btw
Bekijken
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »