100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Disclaimer

Disclaimer voor www.lossuenos.eu

Los Sueños de Lo Capitán (Kamer van Koophandel: 17268924), hierna te noemen Los Sueños, verleent u hierbij toegang tot www.lossuenos.eu ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Los Sueños behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Los Sueños spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Los Sueños.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Los Sueños.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Los Sueños nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Los Sueños.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Los Sueños, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Zelf regelen: volg je bestellingen

via je account

Contact:

Bij vragen

bel ons gerust

+31630994630

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

Los Sueños de Lo Capitán

Scheepjesbrug 403
4231 ZZ Meerkerk
Nederland Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »