• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Bodegas Bohedal Boutique

De bodega, in de familie sinds 1917, droeg van oorsprong de naam Bodegas Heredad Baños Bezares. Een mondvol, dus vanaf 2013 is besloten de naam te veranderen in Bohedal Boutique. Hiermee gaan ze mee met de tijd, maar de passie voor de wijnen, de innovatieve spirit, met respect voor de lokale tradities blijven onveranderd. De kwaliteit van de wijnen blijft zoals we al jaren van ze gewend zijn, hoogstaand en van excellente kwaliteit. De bodega bevindt zich in Tirón, in de Rioja Alta.

De bodega is in het bezit van 7 hectare eigen wijngaarden met wijnstokken van minimaal 20 jaar oud voor de jonge wijnen,en 40 tot 90 jaar oud voor de crianza’s en de reserva’s. De druivenrassen die verbouwd worden zijn Tempranillo, graciano en Viura.

De druiven worden handmatig geoogst, en na een zorgvuldige selectie worden de druiven ontsteelt en gekneusd. Voor de gisting worden de druiven op een lage temperatuur gehouden. De fermentatie vindt plaats in nieuwe Frans en Amerikaanse houten vaten. Per jaar worden er 120.000 flessen geproduceerd. Wij hebben een selectie gemaakt uit de prachtige wijnen van deze bodega.

 

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS