• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Bodegas Hydria

Bodegas HYDRIA is een familie project opgericht in 2014, en is gevestigd in de Hoya de Los Hermanos, wat ligt in de westelijke zone van D.O.Bullas, Murcia,  op een hoogte van meer dan  800 meter boven de zeespiegel. De wijnen van dit deelgebied van D.O Bullas worden beschouwd als de beste van de D.O.

Dit ruige terrein heeft diverse kleine valleien, zoals de Hoya de Los Hermanos, waar Bodegas HYDRIA staat, met een eigen microklimaat. De wijngaarden zijn ca. 40 jaar oud, met voornamelijk Monastrell en Tempranillo druiven. Door de hoge ligging van meer dan 800 meter boven de zeespiegel, zijn er behoorlijke temperatuurverschillen tussen dag en nacht, wat voor een optimale rijping van de druiven van groot belang is. De bodem van de vallei is behoorlijk kalkrijk. Het werk in de wijngaard en de oogst worden op de meest respectvolle manier gedaan, waarbij alle aandacht voor het milieu is. Er wordt biologisch gewerkt, en het certificaat wordt binnenkort verwacht.

De druiven worden met de hand geplukt in kleine containers, om te worden vervoerd naar de wijnmakerij gelegen op een paar meter van de wijngaard, waar, na een zorgvuldige selectie, de druiven worden verwerkt. De fermentatie vindt plaats in roestvast stalen tanks bij gecontroleerde temperatuur.

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS