100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Proelio Viñedos Viejos Garnacha 2017

Proelio Viñedos Viejos Garnacha 2017
Productomschrijving
Proelio  Viñedos Viejos Garnacha 2017 De Garnacha van Bodegas Proelio is gemaakt van wijnstokken van meer dan 80 jaar oud, die gepland staan op kleine percelen in de D.O.Ca Rioja. De bodems van deze percelen zijn overwegend ijzerhoudende kleigronden.  Deze wijn met een elegante kersenrode kleur, is intens en fris in de neus, met tonen van wild...

Proelio  Viñedos Viejos Garnacha 2017

De Garnacha van Bodegas Proelio is gemaakt van wijnstokken van meer dan 80 jaar oud, die gepland staan op kleine percelen in de D.O.Ca Rioja. De bodems van deze percelen zijn overwegend ijzerhoudende kleigronden. 

Deze wijn met een elegante kersenrode kleur, is intens en fris in de neus, met tonen van wild rood fruit, balsamico en nuances van bloemen zoals rozen. De smaak is fris en fruitig, maar ook zeker zeer vol met de smaak van rood fruit, licht vanille en kruidig.

 

Bodegas Proelio

Eén van nieuwste bodega’s in de La Rioja is Bodega Proelio. De bodega en de wijngaarden liggen in het gebied van Clavijo, in de buurt van de hoofdstad van La Rioja, Logroño. De naam, Proelio betekent in het Latijns strijd, wat herinnert aan de vele strijden die in die gebied in het verleden zijn geweest tijdens de Reconquista.

De Bodega heeft 30 ha eigen wijngaarden van meer dan 40 jaar oud. De wijngaarden zijn gelegen op een hoogte van 650 meter, met voornamelijk zijn hier Tempranillo druivenstokken.
Proelio maakt moderne wijnen, waarbij wel het karakter van La Rioja in wordt weergegeven.


 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS040217
Bodega
Bodegas Proelio
Gebied
D.O.Ca Rioja
Druivenrassen
100% Garnacha

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Proelio Viñedos Viejos Garnacha 2017
ProelioViñedos Viejos Garnacha 2017

Moderne Rioja, maar wel met een ka...

Moderne Rioja, maar wel...

€17,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »