• Bel ons op: +31 (0)630-994630
  • Toque Verde Toque Verde cosmetica facial cream en handcrème

Toque Verde Toque Verde cosmetica facial cream en handcrème

Toque Verde cosmetica facial cream en handcrème + gratis een reinigingszeep

Heerlijk cadeaupakket, hiermee kan je voor de dag komen. Ook altijd fijn om jezelf cadeau te doen!

Een heerlijke gezichtscrème en handcrème, waarbij we als cadeau een reinigingszeepje doen. Als dat niet leuk is.

Fijne gezichtscrème, op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze anti-aging vocht-inbrengende crème verbetert de elasticiteit van de huid, regenereert het huidoppervlak, en vervaagt diepe rimpels. Tegelijkertijd helpt deze crème om overmatige pigmentatie, zoals ouderdomsvlekjes en huidverkleuringen onder controle te houden.

De gezichtscrème is gemaakt van de volgende ingrediënten:

Sesam olie, Druivenpitolie van de Monastrell, Karité boter: komt van de Karité boom uit Afrika, wordt ook wel Shea butter genoemd, Druivenblad extract, Extract van Madeliefjes bloemetjes, Jasmijn extract, Indian Rose extract en Essentiele Bergamot olie

De handcrème is heerlijk zacht, volledig op basis van natuurlijke producten. Vocht inbrengend, voedend, met hoogwaardige anti-veroudering en beschermende eigenschappen, Inhoud: 50 ml.

De handcrème is gemaakt van de volgende ingrediënten: Monastrell rode wijn - organic, Calendula, Castor olie : wordt gewonnen uit de vrucht van de wonderboom, Karité boter: komt van de Karité boom uit Afrika, wordt ook wel Shea butter genoemd, Druivenpitolie van de Monastrell, Zoete amandelolie, Cacao boter en Essentiele pepermunt olie

De crème voelt niet vettig aan, gebruik een kleine hoeveelheid, en masseer het in tot het volledig is opgenomen in de huid.

Inhoud: 50 ml.

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS