100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Los Sueños de Lo Capitán


Inhoudsopgave:

artikel 1: Identiteit

artikel 2: Algemeen

artikel 3: Bestellen

artikel 4: Prijzen

artikel 5: Betalen

artikel 6: Leveren en verzenden

 

Artikel 1 - Identiteit

 

Los Sueños de Lo Capitán

Scheepjesbrug 403

4231 ZZ Meerkerk

 

 

Contactpersoon: Teuni van Genderen

T NL: 0031 (0)6-30 994630

T Sp: 0034 - 684 309 110

E[email protected]

KvK: 17268924

BTW: NL002116689B90

ABN: NL12 ABNA 060.89.72.649

Accijnsnummer: NL05710003975

Productschap wijn: 577237

 

Artikel 2 - Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen, aanbiedingen, bestellingen en proeverijen van Los Sueños de Lo Capitán.

Aan personen onder de 18 jaar verstrekt Los Sueños de Lo Capitán geen alcoholhoudende producten. Door deze te bestellen verklaart u dat u tenminste de gestelde leeftijd bereikt heeft.

De tekst van deze algemene voorwaarden is terug te vinden en in te zien op onze website: www.lossuenos.eu/av/pdf. Op verzoek kan een exemplaar kosteloos worden toegezonden. Bij een bestelling via de website: www.lossuenos.eu dient te worden aangegeven dat van de algemene voorwaarden kennis is genomen.

Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd worden, dan blijft de overeenkomst en deze voorwaarden voor het overige in stand en zal de betreffende bepaling in onderling overleg onverwijld vervangen worden door een bepaling dat de strekking van het oorspronkelijke zoveel mogelijk benaderd.

Situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden, dienen uitgelegd te worden ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

De eigendomsrechten met betrekking tot de Los Sueños de Lo Capitán internetsite, waaronder programmatuur, logo, overige beelden en fotomateriaal, zoekmethoden en teksten zijn eigendom van Los Sueños de Lo Capitán. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van Los Sueños de Lo Capitán, informatie te kopiëren en/of te bewerken.

 

Artikel 3 - Bestellen

Door via onze webwinkel Los Sueños de Lo Capitán te bestellen geeft u aan akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.

In de webwinkel worden per artikel de besteleenheden aangegeven (bijvoorbeeld per 1, 6 of 12 flessen). Er kan dus per fles besteld worden, je zit niet vast aan dozen van 6 of 12 flessen.

Bij “op aanvraag” artikelen wordt rechtstreeks met u de prijs, betalingscondities, eventuele verzendkosten en levertijd afgesproken.

Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken .

Wanneer een bestelde wijn niet meer geleverd kan worden, neemt Los Sueños de Lo Capitán contact met u op en bieden wij u een alternatief aan. U bent vrij in het accepteren van dit alternatief.

Uw bestelgegevens worden niet doorgegeven aan derden. Los Sueños de Lo Capitán gaat hier zeer zorgvuldig mee om. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

 

Artikel 4 - Prijzen

Zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

Alle prijzen van Los Sueños de Lo Capitán zijn vrijblijvend. Los Sueños de Lo Capitán heeft het recht om aanbiedingen te wijzigen. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid.

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.

Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien Los Sueños de Lo Capitán dit bedongen heeft en:

  • deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of
  • de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
  • Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is Los Sueños de Lo Capitán niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

 

Artikel 5 - Betalen

Betaling van bestelde producten via de webshop gaat per overboeking, Ideal of creditcard. Afwijkende betalingscondities worden in onderling overleg bepaald.

Bij overboeking, Ideal- of creditcard betaling worden de artikelen pas verstuurd na ontvangst van het complete factuurbedrag met vermelding van uw naam en ordernummer.

De bestelde producten zijn pas volledig uw eigendom als het volledige factuurbedrag is voldaan en de artikelen zijn afgeleverd.

Ingeval van het verlenen van een dienst, zoals bv. het verzorgen van een proeverij, dient het factuurbedrag vooraf te zijn voldaan, tenzij anders overeengekomen.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan Los Sueños de Lo Capitán te melden.

In geval van wanbetaling van de consument heeft Los Sueños de Lo Capitán behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

 

Artikel 6 – Leveren en verzenden

De leveringskosten in onze webwinkel zijn gebaseerd op levering in Nederland. Is het totaalbedrag van de bestelling meer dan € 75,00 betaald je geen leveringskosten. Bij een bestelling met een lager bedrag wordt een bijdrage gerekend van € 7,95 (met uitzondering van de Waddeneilanden, neem hiervoor contact met ons op).

Voor levering in het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Levering vind plaats binnen 8 werkdagen.

Als een wijn niet op voorraad is, neemt Los Sueños de Lo Capitán contact met u op betreft de aangepaste leverdatum. Vindt u deze leverdatum niet acceptabel dan heeft u het recht om de bestelling te annuleren en zal het eventueel reeds betaalde bedrag worden teruggestort.

Leveringen worden uitgevoerd door flespakket.nl. U wordt automatisch via de email op de hoogte gehouden van het verloop van de zending en het moment van levering.

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Los Sueños de Lo Capitán tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan Los Sueños de Lo Capitán bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Zelf regelen: volg je bestellingen

via je account

Contact:

Bij vragen

bel ons gerust

+31630994630

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Kiyoh

Los Sueños de Lo Capitán

Scheepjesbrug 403
4231 ZZ Meerkerk
Nederland Bekijk op Google Maps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »