100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Rodriguez de Vera Tinto 2017

Rodriguez de Vera Tinto 2017
Productomschrijving
Rodriguez de Vera Tinto 2017 Deze wijn is gemaakt van Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah en Garnacha Tintorera. Het fermentatieproces heeft in rvs tanks van 5000 liter plaatsgevonden met regelmatige battonages, 2 á 3 keer per dag. De wijn heeft daarna 16 maanden sur lie gerijpt op Frans en Amerikaans eiken vaten. De kleur is granaat-rood en held...

Rodriguez de Vera Tinto 2017

Deze wijn is gemaakt van Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah en Garnacha Tintorera.

Het fermentatieproces heeft in rvs tanks van 5000 liter plaatsgevonden met regelmatige battonages, 2 á 3 keer per dag. De wijn heeft daarna 16 maanden sur lie gerijpt op Frans en Amerikaans eiken vaten.

De kleur is granaat-rood en helder. In de neus veel aroma’s met een grote complexiteit: leer, kruiden, koffie kom je allemaal tegen. In de mond is de wijn rond en evenwichtig met een mooie zuurgraad.

Algemeen:

Rodriguez de Vera is een kleine familie bodega waar inmiddels de 7e generatie bezig is. De Bodega, landgoed Casalta, is gelegen in Chinchille de Montearagón, provincie Albacete, en valt onder de vt Castilla.

Zowel de bodega als de wijngaarden liggen op 986 meter boven zee-niveau en het gebied wordt het Balkon naar de Middellandse Zee genoemd. Ze bezitten 20 ha eigen wijngaarden, met druivenstokken die tussen de 20 en 60 jaar oud zijn. Men werkt biologisch dynamisch, en hoopt daar binnenkort de certificeringen voor te behalen. De oogst is handmatig en er vindt een 2e selectie in de bodega plaats. Alleen de beste druiven worden gebruikt.
 

Productspecificaties

Artikelnummer
LS220517
Bodega
Rodriguez de Vera
Gebied
D.O.P. Almansa, regio Albecete
Druivenrassen
60% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon, 20% Syrah, 10% Garnacha Tintorera

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Rodriguez de Vera Tinto 2017
Rodriguez de VeraTinto 2017

Mooie, fijne wijn afkomstig van he...

Mooie, fijne wijn afkom...

€21,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »