• Bel ons op: +31 (0)630-994630
  • Real Conservera Española Real Conservera Española - Mejillones

Real Conservera Española Real Conservera Española - Mejillones

Real Conservera Mejillones

Gekookte mosselen, gebakken in olijfolie en gemarineerd.

De mossel uit de Ría de Arousa is wellicht een van de beste voorbeelden van de Galicische mossel qua kwaliteit. Bij Real Conservera komen de mosselen van de mosselbanken die dichtbij de open Atlantische oceaan liggen. De mosselen voeden zich goed met plankton, waardoor ze een heel karakteristieke oranje tot roodachtige tint krijgen. Ze worden één voor één met de hand schoongemaakt en gebakken om ervoor te zorgen dat de textuur perfect is en niet breekt. Vervolgens zijn ze gemarineerd in een saus gemaakt volgens een traditioneel recept (meer dan 50 jaar oud) met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.

Krachtige roodachtige kleur. Zachte textuur en gepekelde smaak met azijnnuances. Om de mossel het beste te waarderen, is het aan te bevelen het blikje op ijs of in de vriezer 5-10 minuten voor het openen voor consumptie te zetten. Ideaal in combinatie met een lekker biertje.

Bekroond in de TOP 10 van de beste conserven ter wereld in de categorie zeevruchten / weekdieren. Ranking in 2021 's werelds 101 beste ingeblikte producten uit de zee.

 

Ingrediënten
Gekookte mosselen, gebakken in olijfolie en gemarineerd met ingelegde saus.
Allergenen: Bevat weekdieren (mosselen).

Formaat
6/8 stuks, nettogewicht: 115 g

Voedingswaarde
Energetische waarde: 586,15KJ-140kcal
Eiwitten: 19,7 g
Koolhydraten: 3,9 g
Vetten: 7,7 g

Aanbevelingen

Bewaren op een koele, droge plaats. 

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS