100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

PuraViña Monastrell 2020

PuraViña Monastrell 2020
Productomschrijving
PuraViña Monastrell 2020 Deze kersenrode wijn is gemaakt van 100% Monastrell druiven, afkomstig van 2 verschillende wijngaarden. Wel de meeste koele gebieden die deze bodega in zijn bezit heeft, op zo'n 900 meter hoogte. 50% van de druiven komt van een wijngaard met overwegend klei-leembodems, de andere 50% van kalksteenbodems, welke zeer lagen o...

PuraViña Monastrell 2020

Deze kersenrode wijn is gemaakt van 100% Monastrell druiven, afkomstig van 2 verschillende wijngaarden. Wel de meeste koele gebieden die deze bodega in zijn bezit heeft, op zo'n 900 meter hoogte. 50% van de druiven komt van een wijngaard met overwegend klei-leembodems, de andere 50% van kalksteenbodems, welke zeer lagen opbrengsten hebben. De wijnstokken op beide percelen zijn ca. 30 jaar oud.

De vinificatie gebeurd op een traditionele manier, in open tanks vindt de maceratie plaats, waarna een lichte rijping in roestvrijstalen tanks plaatsvindt. Hierdoor probeert de wijnmaker de mediterrane kenmerken en intensiteit van fruit en kleur die kenmerkend voor de Monastrell druiven zijn, te behouden, zonder de frisheid die door de hoge ligging van de wijngaard wordt veroorzaakt, op te geven.

De kleur is kersenrood en medium helder. In de neus subtiele, frisse tonen van rood fruit en zeer gestructureerde lichte balsamico-tonen.

De smaak is zeer aangenaam, gemakkelijk om te drinken. De afdronk is lang met perfect gestructureerde zuren. Drink deze wijn lichtgekoeld, dan zal deze je verrassen!

Productspecificaties

Artikelnummer
LS420120
Bodega
PuraViña
Gebied
Region de Murcia
Druivenrassen
100% Monastrell

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

PuraViña Monastrell 2020
PuraViñaMonastrell 2020

...

...

€16,95 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »