100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland
0
0
100% eigen import
Voor 11 besteld, volgende werkdag geleverd
Vanaf € 75,00 gratis levering binnen Nederland

Door Eline Groenendijk, 17 december 2017

Doordrinkbare Dulce uit Magnifiek Malaga

Doordrinkbare Dulce uit Magnifiek Malaga

Malaga is misschien wel de streek waar iedereen nu wil zijn. In plaats van het koude, druilerige en soms al besneeuwde Nederland overdag kunnen genieten van een zonnetje en ´s avonds de ultieme kerstsfeer proeven. Malaga is een lichtjesparadijs in de decembermaand. Overal kerstallen, gezelligheid en lekkernijen.

Hier in Nederland maken we het natuurlijk ook gezellig. We brengen de warmte wel binnenshuis met een gezellige kerstboom, kaarsjes en straks met kerst een prachtig Kerstmenu met mooie wijnen.
Heeft u advies nodig welke wijn bij welk gerecht? Dan helpen wij u graag. Mail het gerecht naar [email protected] en we adviseren u graag.

Vaak drinken we de mooiste wijnen tot aan het dessert. Terwijl een fantastische wijn/spijs combinatie bij het dessert zo’n geweldig einde kan zijn, wat u en uw gasten niet snel meer gaan vergeten.

Vaak drinken we als laatste een veel te zware, alcoholische, overheersende wijn of misschien zelfs likeur. Kies dit jaar eens voor een elegante, verfijnde, mooie doordrinkbare dessertwijn van de Moscatel de Alejandríá druif uit Malaga.

U heeft de keuze uit twee (afhankelijk van uw dessert natuurlijk):

https://www.lossuenos.eu/ariyanas-naturalmente-dulce-2012.html

De meest elegante: fris, levendig zoet en mineraal, met zoetheid en zuurgraad perfect gebalanceerd. Serveer als begeleider bij fruitige desserts zoals mandarijn of sinaasappelsorbet, mango mousse, cheesecake of desserts met abrikoos, perzik of ananas.

En zijn stukje duurdere maar zeer fijne 6 maanden houtgelagerde broertje:

https://www.lossuenos.eu/ariyanas-terruno-pizarroso-2009.html

Deze biedt sensationele geroosterde aroma's, kruiden en rijpe fruitgeuren. Honingachtige smaak met zijdezachte zoetheid en exotische sensaties. Hele lange afdronk ook. Heerlijk bij noten, appel of perentaart, desserts met stoofpeertjes, brioche met foie gras en een prachtig kaasplateau.

Sluit u kerstdiner dit jaar doordrinkbaar en magnifiek af!

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »