• Bel ons op: +31 (0)630-994630

Proeverijen

Hier kan je je aanmelden voor één van onze proeverijen of wine and dine-diners. Kijk ook eens in onze agenda, daar kan je alles vinden wat wij organiseren.

 

GEANNULEERD! - In verband met de situatie rondom het coronavirus zijn alle evenementen doorgeschoven tot een later tijdstip

Big Spring Wine Tasting!

Een nieuw seizoen, een nieuwe proeverij!.

Deze keer in de prachtige nieuwe wijnbar ZA in Amsterdam Houthavens, waar een ruime selectie van meer dan 40 prachtige wijnen te proeven zijn.

We organiseren deze proeverij samen met andere passievolle importeurs/wijnmakers:

Croatische wijnen - The Taste of Croatia

Georische wijnen - Ghvino

Hongaarse wijnen - Hygem

De wijnen die niet te vinden zijn in de supermarkt, maar alleen bij de importeur en bij de betere restaurants. Kom ook proeven en vind je favoriete wijn voor het komende bbq- en picnic seizoen!

Waar: ZA Amsterdam Houthavens

          Danzigerkade 4, 1013 AP Amsterdam

Wanneer: Zaterdag 21 maart 2020 van 14 - 17 uur.

Toegangsprijs: € 10,00 p.p. maar bij aankoop van 12 flessen of meer krijgt u de 7,5% korting over alle flessen. Kaartjes zijn te bestellen via onderstaande link.

Annulering is mogelijk tot 24 uur voor de proeverij dmv het sturen van een email. Terugbetaling van de kaartjes zal binnen 7 dagen worden uitgevoerd. Het bedrag wordt terugbetaald minus de betalingskosten (afhankelijk welke betaalmethode is gekozen, iDeal, credit-card).

 

              

 

De resultaten filteren

Recent bekeken

Gratis verzenden vanaf € 75,00 binnen Nederland

100% eigen import!

Design by Crivex | Powered by Lightspeed RSS